Parkering

ryeDet er ikke altid nemt at parkere en bil på 7 meter i de engelske byer. Visse steder er autocampere slet ikke velkomne, mens andre gør et stort nummer ud af at finde en løsning til fordel for autocampisterne.

I Royal Tunbridge Wells – som er en utroligt dejlig by med masser af gode butikker og spisesteder – fandt vi en parkering på busholdepladsen lige ved siden af den gamle bydel. Der var kun mulighed for at betale for parkeringen med mobiltelefonen, men en dansk mobiltelefon nytter ikke. Da jeg ringede til det nummer, der stod anført på skiltet, bad den venlige herre fra kommunen om registreringsnummeret og lovede mig, at vi kunne holde gratis hele dagen.

I den charmerende by Rye, hvor vi er lige nu, kan man holde på busholdepladsen, der ligger ved togstationen. Det koster kun ca. 25 kr. for en hel dag – og der er mulighed for at købe et parkeringskort, hvis man skal være her i længere tid.

Begge byer er absolut værd at besøge, hvis man kommer til England.

Translate »