Vinter camping

crystalparkDet kan være sin sag at campere i vintermånederne. Ikke så meget på grund af vanskeligheder med at holde varmen i autocamperen, for det går såmænd fint nok – men fordi campingpladserne enten er lukkede eller kører for (alt for) lavt blus.

Vi er afhængige af strøm, fordi vi arbejder undervejs, og derfor søger vi gerne ind på en campingplads eller evt. en standplads for natten. Endnu er vi ikke imponerende over de vinteråbne pladser i Tyskland og Holland, mens vi har det fint i Brugge, hvor vi altid tager nogle dage på vej til og fra England.

Og i England er der slet ingen problemer. Den engelske “Caravan Club” har sine egne pladser, og de fungerer optimalt også om vinteren. Her er dejligt varme bademuligheder; her er lune rum til opvask og vask, og parkeringsunderlaget for bilen er hverken græs eller mudder, men fast grus.

Vi har netop her i januar måned afprøvet tre af deres pladser – i Broadway, London og Folkestone. Alle fungerede optimalt og kan varmt anbefales…

Billedet er fra Crystal Park, der ligger umiddelbart bag campingpladsen i London

Mia

Translate »