Egen bolig nær London

embank

Det er ikke spor tosset at have sin egen “bolig” i udkanten af London og med bus til centrum lige uden for døren.

Sådan er det nemlig, når man bor på Crystal Park campingpladsen, der ligger i hjørnet af en kæmpestor park. Her bor vi lige nu og den næste uges tid (og sammenlagt i et par måneder eller mere i løbet af 2016).

Fordelene er helt klare: Det koster under 200 kr. pr. døgn alt inklusive, men det er naturligt nok en populær plads, der hurtigt bliver optaget. Bus 3 kører med 10-12 minutters mellemrum herfra og ind til Trafalgar Square blandt andet, så det kan dårligt være nemmere.

Hvis man følger navigationen, når man kører til campingpladsen, bliver man ført hele vejen gennem London. Ret underholdende i en 7 meter lang autocamper, skal jeg hilse og sige. Andre veje er heldigvis mulige, og jeg skal fortælle om dem senere.

Pladsen er fin, og nok mest brugt af autocampere – og sikkert af “teltliggere” om sommeren. Jeg kan forstille mig, at det er relativt få campingvogne, der vover sig gennem Londons heftige trafik, men de findes skam.

I dag har det nærmest været forårsvejr, og vi har blandt andet besøgt et marked i London. Det kan du evt. læse mere om på www.anglofilia.info… 🙂

Translate »