Ny bog AUTOCAMPERLIV – på tur i Sydengland

autocamperliv-sydengland-forside

Autocamperliv – på tur i Sydengland er fyldt med fortællinger om skønne naturområder, spændende haver, byer, historie og personligheder. Samtidig følges den rute, der hele vejen igennem er afprøvet i en syv meter lang autocamper, og som man kan vælge at kopiere helt eller delvist.

Bogen er for alle, der har lyst til at rejse i Sydengland – hvad enten man søger inspiration til en kommende autocampertur eller bare vil bruge ruten som udgangspunkt for en ”kør-selv” tur i almindelig bil.

165,00 kr. Softcover. 96 sider.

Hvis ovennævnte kan friste, kan bogen allerede nu bestilles lige her – og så skal jeg sende den, inden jeg tager afsted til England den 3. september.

Med hensyn til forsiden – så er jeg jo så heldig at være gift med en grafiker, der har formået at fange den sydengelske stemning på en sød og sjov måde – præcis som jeg havde ønsket mig den…!

Min tilværelse som “nomade”

udsigtJeg må indrømme, at jeg er blevet ret vild med min nye tilværelse som “nomade”. For hvordan kan man være andet, når man kommer til det ene dejlige sted efter det andet og samtidig kan beskæftige sig med det, man holder af?!

Jeg elskede vores engelske hus, der dog var noget mere krævende end vi havde forestillet os. Jeg elskede især naturen omkring det, og jeg ønsker mig – på et tidspunkt – en anden dejlig naturplet, som jeg kan have som base og udgangspunkt.

Men lige nu har jeg nok i autocamperen. Den holder jævnligt på skønne pletter i England og andre steder i Europa, og skønt de ikke er mine, så nyder jeg dem alligevel. Blandt andet her, hvor vi har slået os ned på en rideskole med tilhørende mark – og plads til 5 “enheder”, der kan være autocampere eller campingvogne.

Pladsen er “kun for voksne”, og vi har rigelig plads, for der er kun et andet par foruden os. Sjovt nok også et par, der har valgt tilværelsen på hjul på fuld tid. Den tilværelse kan kun anbefales 🙂

Translate »